09
APR
2015

BEN-nieuws: Gevelbekleding

Posted By :
Comments : 0
header11.jpg
10links.jpg
11foto1.jpg Eco-brick is een gevelsteen die tot 3,5 cm smaller is dan een traditionele keramische gevelsteen. Hierdoor kan bij eenzelfde muurdikte meer geïsoleerd worden en flink wat bespaard worden op je energiefactuur. Door zijn geringe dikte kun je binnenin ook meer woonruimte realiseren.

leesmeer.jpg
11foto2.jpg Je wilt je gevels of binnenmuren bekleden op een originele manier? Je zoekt een manier om moeilijk bereikbare plaatsen zoals oversteken en plafondafwerkingen van metselwerk te voorzien? Dé oplossing: steenstrippen. Door hun beperkte dikte laten ze zich heel vlot plaatsen en je verliest minder woon- of isolatieruimte. Eens ze zijn bevestigd, kan je de steenstrippen – die ook als hoekstrippen verkrijgbaar zijn – niet onderscheiden van een gevel in volledig keramische steen. Op die manier zijn ze niet alleen praktisch en energiebesparend, maar ook heel mooi.

11foto3.jpg

11foto4.jpg Kleipannen van Koramic wikkelen dak en gevel in een enveloppe die koudebruggen tot een minimum herleiden. Bovendien geven ze je huis een uniforme uitstraling en staan ze garant voor een uitstekende regendichtheid, een grote onderhoudsvriendelijkheid, en een lange levensduur… Bijkomend voordeel is dat eenzelfde aannemer de werken kan uitvoeren. Zo wordt er tijd gewonnen, zijn er geen coördinatieproblemen en ben je zeker van een vlekkeloze technische uitvoering.

leesmeer.jpg
10rechts.jpg
footer.jpg
Over de auteur