06
MEI
2015

BEN-nieuws: Ramen en deuren

Posted By :
Comments : 0
13header.jpg
13links.jpg
13foto1.jpg Linktrusion is een nieuwe baanbrekende technologie. Met de nieuwe Linktrusion-technologie introduceert Deceuninck niet alleen een alternatieve oplossing voor de gegalvaniseerde stalen versterkingen die standaard aanwezig zijn in hoofdprofielen, Deceuninck zorgt er bovenal voor dat de thermische prestaties van zijn ramen en deuren nog significant beter zijn. Met de Deceuninck Zendow#neo Premium-oplossing zijn zelfs waarden tot 0,65 W/m²K mogelijk.De nieuwe raam- en deurserie waarin deze unieke Linktrusion-technologie voor het eerst gebruikt wordt, is de Deceuninck Zendow#neo-serie.

Voor de Deceuninck Zendow#neo-Standaardoplossing worden zowel kader als vleugel voorzien van een thermische versterking. De kern bestaat uit schuim dat gerecycleerd pvc bevat en staaldraad. Bij Deceuninck Zendow#neo Premium blijft het kaderprofiel gelijk, maar het vleugelprofiel beschikt over 6 kamers, waardoor het thermisch nog beter isoleert. Het vleugel-profiel wordt versterkt door continue structurele glasvezels. Bij beide innovaties zijn sterk geoptimaliseerde thermische prestaties het onmiddellijke resultaat.

13foto3.jpg

13foto2.jpg Bij de keuze van ramen en deuren speelt naast isolerend vermogen ook esthetiek een belangrijke rol.Met de kleurensimulator van Deceuninck kan je eenvoudig, snel en vooral waarheidsgetrouw de kleur van toekomstige (schuif)ramen en (schuif)deuren simuleren.

Het enige dat je hoeft te doen, is surfen naar www.deceuninck.be, een foto van

een woning in jouw bouwstijl selecteren, kiezen uit een ruime keuze van ramen en deuren en de gewenste kleur selecteren. Zo kun je zien hoe je nieuwe woning eruit zal zien met de nieuwe Deceuninck-look.

2foto005.jpg

13rechts.jpg
footer.jpg
Over de auteur